Ons lievelingskleur is geel!

Over ons

In de huidige samenleving kom je niet meer om content heen. Vanuit Spark bedenken, adviseren, creëren, distribueren en managen wij beeld voor een brede groep aan opdrachtgevers in binnen- en buitenland.

Ons geloof

Wij geloven dat beeld niet het eindstation moet zijn, maar een tool om meer te bereiken. Verder denken dan het plaatje. Dit doen we gelukkig niet alleen, maar juist samen met onze opdrachtgevers en hechte groep aan freelancers.

Onze aanpak

Vanuit ons kantoor in Best denken we na over de content van morgen. Door meerdere disciplines te combineren innoveren we met het eeuwenoude product beeld en maken we de oplossingen van morgen.

Opdrachtgevers

Wij maken content marketing mogelijk voor in binnen- en buitenland.

Art of Dance
b2s
Backbone
CLF
codemotion
Fairlight
Fontys
Golazo
ID&T
Intents Festival
KLM
Le Champion
Louder
Lucas & Steve
Matrixx
Opel
Par-T
Q-dance
SLAM!
Stick to the Brand
The Ocean Cleanup
The Student Hotel
TNW
We are Electric

Blog

Blijf nieuwsgierig!

Een kijkje in onze keuken.

Spark HQ is verhuisd!

Wanneer ambities veranderen, verandert het huis eromheen mee. Per 1 september zijn we daarom verhuisd naar een nieuwe plek, vlakbij Eindhoven in Best. En da’s Best mooi! Wederom vanuit een historisch pand gaan we verder waar we gebleven waren. De deur staat altijd open en de koffie staat klaar. Kom dus eens langs! Onze receptie […]

Lees meer
Lucas & Steve

DJ duo Lucas & Steve (spotify): bewust of onbewust bij iedereen bekend die ook maar óóit de radio aanzet of regelmatig ooit een festival bezoekt. Ze zijn de afgelopen jaren haast ‘ontploft’ wat bekendheid betreft, en daarbij komt ook de levensstijl kijken waar menig mens alleen maar van kan dromen. Iedere dag een show in […]

Lees meer
SKIFEST

Aan feestjes geen gebrek tegenwoordig, kunnen we je bij Spark vertellen. Tijdens de zomer ieder weekend op een andere plek. De ene nog mooier dan de ander.

Lees meer

Join our fans!

Wij zijn meer dan ooit benieuwd naar jouw dromen. Voel je vrij om eens te praten over jouw volgend project en hoe wij die naar een hoger niveau kunnen tillen.

Neem contact op