Where great things happen

Welkom bij Spark HQ

Spark

in 1 minuut te lezen

Let op! Inmiddels zitten we op een nieuwe locatie.

Naar de nieuwe locatie


Spark gaat verhuizen. Op 14 maart zijn we huurder geworden van ons nieuwe plekje in Eindhoven, naast Veldhoven en pal langs de A2.

We hebben het inmiddels wel wat vaker gezegd, maar bij Spark geloven we in samenwerken. Met onze geweldige opdrachtgevers, maar ook met elkaar. En thuiswerken en samenwerken.. dat kent zijn beperkingen.

We houden niet van stil zitten, dus zijn we direct op zoek gegaan. En we hebben wat gevonden! Met trots gaan we verder met ons avontuur in de Hurksestraat in Eindhoven. Wij doen ons intrek in Plan-B, een oud Philips laboratorium. Brede deuren, stevige wanden en hoge plafonds: een gebouw om in te werken.

Spark Community

Bovendien willen wij een broeikas creëren voor nieuwe ideeën en nieuw talent. Dankzij een flinke (open) ruimte willen we dat mogelijk maken. Een open huis voor iedereen die wat creatiefs wil proberen, ook als je (nog) niks met Spark hebt! Kom (binnenkort, we zijn nog even aan het verbouwen 😅) eens langs (gratis parkeerplaatsen!), de deur staat altijd open en de koffie staat klaar.

Ons nieuwe adres
Hurksestraat 19
Unit 3.67
5652AH Eindhoven

Gepost op 17 maart 2019 door Vincent

divider
LinkedIn Photobooth SKIFEST

Case Studies

Blijf nieuwsgierig!

Een kijkje in onze keuken. Leer hoe wij van problemen uitdagingen maken.

Even voorstellen: Daniëlle

in 1 minuut te lezen

We staan op het moment te Sparkelen van trots dat we jullie voor mogen stellen aan onze nieuwe aanwinst: Daniëlle van der Veeken. Voor velen die in het verleden al met ons gewerkt hebben een bekend en welkom gezicht, echter wil dat niet zeggen dat we deze topper niet meer aan de rest van jullie hoeven te presenteren.

Lees meer