Maar wie is Spark dan?

Even voorstellen – Coen

Spark

in 2 minuten te lezen

We stellen je graag voor aan team Spark. En in ronde 2: Coen van Tartwijk! Hij is onze meest doorgewinterde strijder van Spark. Vooral in aantal kilometers dan.

Onze Coen begint als eerst en slaapt als allerlaatste. Hij wringt zichzelf altijd in de gekste bochten om de allergaafste hoeken te schieten en zijn fotografie is vooral typerend als creatief en volledig. Je krijgt altijd wat je verwacht en 3 stappen (maat 48, dus erg grote stappen) meer.

Hoewel zijn kleding (black on black) zou suggereren dat Coen niet van kleur houdt, is hij het liefst op kleurrijke muziek evenementen te vinden. Hij houdt nooit op over zijn verhalen van zijn foto avonturen en heeft hij van de Spark crew de breedste muzieksmaak. Als het maar energie heeft, want dat is wat hij het liefst schiet.

Hij doet zijn vervoer op een motor en als hij een gaatje vind in zijn schema is een mooie semi-offroad rit op zijn stalen ros waar je Coen blij mee kan maken. Ook is hij het meest gemotiveerd in uitdagende omgevingen met veel actie en genieten. Wintersport, avontuurlijke reizen of een cirkel pit, Coen staat het allerliefst midden in de actie.

Soms hebben we het gevoel dat Coen een tweelingbroer heeft omdat hij sommige periodes op zoveel verschillende plekken tegelijk vinden is. Maar hij heeft dan altijd tijd voor een goed gesprek of een pilsje na het werk.

Coen heeft tot nu toe nog geen uitdaging gevonden die hij niet kon volbrengen. Wij zijn benieuwd of die ├╝berhaupt bestaat.

Dit is de laatste kans dat je coen een vraag mag stellen, en dat hij antwoord MOET geven. Dus daag hem uit!

Gepost op 22 februari 2019 door Spark HQ

Even voorstellen - Vincent Le Champion

Case Studies

Blijf nieuwsgierig!

Een kijkje in onze keuken. Leer hoe wij van problemen uitdagingen maken.

Content Marketing

Content marketing is de nieuwe king! Het is de afgelopen jaren sterk in opkomst en een van de meest populaire marketingtrends van Nederland.

Lees meer