Blog – Spark

SKIFEST

Aan feestjes geen gebrek tegenwoordig, kunnen we je bij Spark vertellen. Tijdens de zomer ieder weekend op een andere plek. De ene nog mooier dan de ander.

Welkom bij Spark HQ

Spark gaat verhuizen. Op 14 maart zijn we huurder geworden van ons nieuwe plekje in Eindhoven, naast Veldhoven en pal langs de A2.

LinkedIn Photobooth

Voor KLM hebben we een Linkedin Photobooth ontwikkeld. High-end en AVG proof! Van de hoogste kwaliteit en met de grootste glimlach op het gezicht van de bezoekers.

Le Champion

In een jaar tijd 200.000 deelnemers actief krijgen. Het moet je maar lukken als organisatie. Bij Le Champion doen ze dit sinds 1969 (!!). En wij geven daar sinds 2016 vorm aan door middel van onze fotografie. In deze case study laten we zien hoe wij dat doen.

We are Spark – Martin

We stellen je graag voor aan team Spark. And last but not least.. Martin Hols! Onze bedrijfsfotografie specialist.

We are Spark – Coen

We stellen je graag voor aan team Spark. En in ronde 2: Coen van Tartwijk! Hij is onze meest doorgewinterde strijder van Spark. Vooral in aantal kilometers dan.

We are Spark – Vincent

Deze week stellen wij jullie Spark voor. Hou je vast, want we beginnen met Vincent van den Boogaard. Hij is onze organisatorische lijm die alle zaken bij elkaar houdt.

De ultieme social media handleiding voor fotografie in 2019

Het valt niet mee. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn. Allen verwerken je foto’s nog even kort voordat je pracht en praal online staat. Maar hoe zorg je er nou voor dat je de maximale kwaliteit haalt voor social media anno 2019? Wij leggen het uit!

Onze werkwijze

Je wil een fotograaf (misschien wel meerdere), maar hoe nu verder? We geven je graag inzicht in onze werkwijze, van begin tot eind!

Sligro

Sligro denkt aan de toekomst en wil naast inspiratie ook wat meer gevoel terug de Nederlandse commercieële keuken in.