Where great things happen

Welkom bij Spark HQ

Spark

in 1 minuut te lezen

Let op! Inmiddels zitten we op een nieuwe locatie.

Naar de nieuwe locatie


Spark gaat verhuizen. Op 14 maart zijn we huurder geworden van ons nieuwe plekje in Eindhoven, naast Veldhoven en pal langs de A2.

We hebben het inmiddels wel wat vaker gezegd, maar bij Spark geloven we in samenwerken. Met onze geweldige opdrachtgevers, maar ook met elkaar. En thuiswerken en samenwerken.. dat kent zijn beperkingen.

We houden niet van stil zitten, dus zijn we direct op zoek gegaan. En we hebben wat gevonden! Met trots gaan we verder met ons avontuur in de Hurksestraat in Eindhoven. Wij doen ons intrek in Plan-B, een oud Philips laboratorium. Brede deuren, stevige wanden en hoge plafonds: een gebouw om in te werken.

Spark Community

Bovendien willen wij een broeikas creëren voor nieuwe ideeën en nieuw talent. Dankzij een flinke (open) ruimte willen we dat mogelijk maken. Een open huis voor iedereen die wat creatiefs wil proberen, ook als je (nog) niks met Spark hebt! Kom (binnenkort, we zijn nog even aan het verbouwen 😅) eens langs (gratis parkeerplaatsen!), de deur staat altijd open en de koffie staat klaar.

Ons nieuwe adres
Hurksestraat 19
Unit 3.67
5652AH Eindhoven

Gepost op 17 maart 2019 door Vincent

LinkedIn Photobooth SKIFEST

Case Studies

Blijf nieuwsgierig!

Een kijkje in onze keuken. Leer hoe wij van problemen uitdagingen maken.

Spark HQ is verhuisd!

Wanneer ambities veranderen, verandert het huis eromheen mee. Per 1 september zijn we daarom verhuisd naar een nieuwe plek, vlakbij Eindhoven in Best. En da’s Best mooi! Wederom vanuit een historisch pand gaan we verder waar we gebleven waren. De deur staat altijd open en de koffie staat klaar. Kom dus eens langs! Onze receptie […]

Lees meer
Lucas & Steve

DJ duo Lucas & Steve (spotify): bewust of onbewust bij iedereen bekend die ook maar óóit de radio aanzet of regelmatig ooit een festival bezoekt. Ze zijn de afgelopen jaren haast ‘ontploft’ wat bekendheid betreft, en daarbij komt ook de levensstijl kijken waar menig mens alleen maar van kan dromen. Iedere dag een show in […]

Lees meer
SKIFEST

Aan feestjes geen gebrek tegenwoordig, kunnen we je bij Spark vertellen. Tijdens de zomer ieder weekend op een andere plek. De ene nog mooier dan de ander.

Lees meer