Spark gaat verhuizen. Op 14 maart zijn we huurder geworden van ons nieuwe plekje in Eindhoven, naast Veldhoven en pal langs de A2.

We hebben het inmiddels wel wat vaker gezegd, maar bij Spark geloven we in samenwerken. Met onze geweldige opdrachtgevers, maar ook met elkaar. En thuiswerken en samenwerken.. dat kent zijn beperkingen.

We houden niet van stil zitten, dus zijn we direct op zoek gegaan. En we hebben wat gevonden! Met trots gaan we verder met ons avontuur in de Hurksestraat in Eindhoven. Wij doen ons intrek in Plan-B, een oud Philips laboratorium. Brede deuren, stevige wanden en hoge plafonds: een gebouw om in te werken.

Spark Community

Bovendien willen wij een broeikas creëren voor nieuwe ideeën en nieuw talent. Dankzij een flinke (open) ruimte willen we dat mogelijk maken. Een open huis voor iedereen die wat creatiefs wil proberen, ook als je (nog) niks met Spark hebt! Kom (binnenkort, we zijn nog even aan het verbouwen 😅) eens langs (gratis parkeerplaatsen!), de deur staat altijd open en de koffie staat klaar.

Ons nieuwe adres
Hurksestraat 19
Unit 3.67
5652AH Eindhoven