Maar wie is Spark dan?

We are Spark – Coen

Spark

in 2 minuten te lezen

We stellen je graag voor aan team Spark. En in ronde 2: Coen van Tartwijk! Hij is onze meest doorgewinterde strijder van Spark. Vooral in aantal kilometers dan.

Onze Coen begint als eerst en slaapt als allerlaatste. Hij wringt zichzelf altijd in de gekste bochten om de allergaafste hoeken te schieten en zijn fotografie is vooral typerend als creatief en volledig. Je krijgt altijd wat je verwacht en 3 stappen (maat 48, dus erg grote stappen) meer.

Hoewel zijn kleding (black on black) zou suggereren dat Coen niet van kleur houdt, is hij het liefst op kleurrijke muziek evenementen te vinden. Hij houdt nooit op over zijn verhalen van zijn foto avonturen en heeft hij van de Spark crew de breedste muzieksmaak. Als het maar energie heeft, want dat is wat hij het liefst schiet.

Hij doet zijn vervoer op een motor en als hij een gaatje vind in zijn schema is een mooie semi-offroad rit op zijn stalen ros waar je Coen blij mee kan maken. Ook is hij het meest gemotiveerd in uitdagende omgevingen met veel actie en genieten. Wintersport, avontuurlijke reizen of een cirkel pit, Coen staat het allerliefst midden in de actie.

Soms hebben we het gevoel dat Coen een tweelingbroer heeft omdat hij sommige periodes op zoveel verschillende plekken tegelijk vinden is. Maar hij heeft dan altijd tijd voor een goed gesprek of een pilsje na het werk.

Coen heeft tot nu toe nog geen uitdaging gevonden die hij niet kon volbrengen. Wij zijn benieuwd of die überhaupt bestaat.

Dit is de laatste kans dat je coen een vraag mag stellen, en dat hij antwoord MOET geven. Dus daag hem uit!

Gepost op 22 februari 2019 door Spark HQ

We are Spark - Vincent Le Champion

Case Studies

Blijf nieuwsgierig!

Een kijkje in onze keuken. Leer hoe wij van problemen uitdagingen maken.

Spark HQ is verhuisd!

Wanneer ambities veranderen, verandert het huis eromheen mee. Per 1 september zijn we daarom verhuisd naar een nieuwe plek, vlakbij Eindhoven in Best. En da’s Best mooi! Wederom vanuit een historisch pand gaan we verder waar we gebleven waren. De deur staat altijd open en de koffie staat klaar. Kom dus eens langs! Onze receptie […]

Lees meer
Lucas & Steve

DJ duo Lucas & Steve (spotify): bewust of onbewust bij iedereen bekend die ook maar óóit de radio aanzet of regelmatig ooit een festival bezoekt. Ze zijn de afgelopen jaren haast ‘ontploft’ wat bekendheid betreft, en daarbij komt ook de levensstijl kijken waar menig mens alleen maar van kan dromen. Iedere dag een show in […]

Lees meer
SKIFEST

Aan feestjes geen gebrek tegenwoordig, kunnen we je bij Spark vertellen. Tijdens de zomer ieder weekend op een andere plek. De ene nog mooier dan de ander.

Lees meer