Het beste resultaat haal je door een goede samenwerking

Onze werkwijze

Spark

in 3 minuten te lezen

Je wil een fotograaf (misschien wel meerdere), maar hoe nu verder? We geven je graag inzicht in onze werkwijze, van begin tot eind!

1. Contact

Wij houden van projecten zonder te veel poespas. Een ervaren beeld marketeer weet precies wat zij/hij wil en je krijgt binnen no-time een juiste prijs voor je aanvraag. Toch liever hulp nodig? Met onze ruime ervaring vogelen we graag uit wat je nodig hebt. We denken ten slotte graag met je mee! Samen werken we aan een concept waar we ten alle tijden aan kunnen refereren.

Wij verkopen geen nee. Tenzij een project niet in ons straatje past. Daar zijn we liever van te voren eerlijk over dan dat we achteraf teleurstellen. Maar we houden van een uitdaging. Daag ons uit en laat weten wat jouw project is!

Ik wil zaken doen!

2. Briefing

Nadat het duidelijk is wat je nodig hebt om je doelen te halen, is het belangrijk dat we (samen) bekijken hoe we die doelen bereiken. Heb je 12 hele specifieke perfect afgewerkte beelden nodig of is een hoger volume met meer snelheid een betere strategie. En halen we dat met één fotograaf of hebben we meerdere fotografen nodig?

We doen niets liever dan samen met jou je resultaten halen. Fotografie die je niet (goed) gebruikt is namelijk niks waard.

3. Shoot!

Met een goede briefing fietsen we door de draaidag. We werken graag zelfstandig, omdat we weten dat er op een evenement of draaidag meer te doen is dan op een fotograaf letten. Met jouw volste vertrouwen pakken wij de klus aan. Heeft het project meer ogen nodig, dan zijn we teamplayers met resultaat als doel. Geen gezeik, altijd de juiste vraag als iets niet duidelijk is.

We houden van een fijne werksfeer en zullen ook in serieuze momenten met een grap en een lach de stress proberen vrij te spelen. Moet er gerend worden, dan rennen wij met een glimlach voorbij om alle doelen zo goed mogelijk te voldoen.

Ontzorgen is een van onze peilers. Laat ons werk uit handen nemen zodat jij tijd hebt voor andere zaken.

4. Aflevering

Standaard leveren wij de beelden binnen 48 uur, maar vaak sneller in de volgende formaten:

De beelden sturen wij digitaal. USB sticks raak je tenslotte toch kwijt.

5. Gebruik van beelden

Na aflevering mag je alle beelden, ten alle tijde, op elke manier dan ook gebruiken. Dat zit in de prijs die wij je hebben gegeven. Er is niks zo zinloos als beeld waar je nog een keer voor moet betalen, om het te gebruiken.

6. Nazorg

Laat ons meedenken hoe je beeld beter kan inzetten. Door bijvoorbeeld fotografie in artwork toe te passen voor die extra spark! Daarnaast zijn we partners met foto (en video) management software waar we je graag aan koppelen zodat je de maximale potentie uit je beeld haalt. Niks is vervelender dan content laten liggen of erger, kwijt raken.

7. Partners!

Helemaal tevreden met de werkwijze? En heb je meer evenementen of fotografie in de planning? Wij werken graag met vaste partners en klanten. Snelle communicatie en duidelijke samenwerkingen kosten minder tijd en zijn uiteindelijk een zorg minder.


Benieuwd wat Spark voor jou kan betekenen?

Tijd voor een kop koffie

Gepost op 26 januari 2019 door Vincent

Sligro De ultieme social media handleiding voor fotografie in 2019

Case Studies

Blijf nieuwsgierig!

Een kijkje in onze keuken. Leer hoe wij van problemen uitdagingen maken.

Spark HQ is verhuisd!

Wanneer ambities veranderen, verandert het huis eromheen mee. Per 1 september zijn we daarom verhuisd naar een nieuwe plek, vlakbij Eindhoven in Best. En da’s Best mooi! Wederom vanuit een historisch pand gaan we verder waar we gebleven waren. De deur staat altijd open en de koffie staat klaar. Kom dus eens langs! Onze receptie […]

Lees meer
Lucas & Steve

DJ duo Lucas & Steve (spotify): bewust of onbewust bij iedereen bekend die ook maar óóit de radio aanzet of regelmatig ooit een festival bezoekt. Ze zijn de afgelopen jaren haast ‘ontploft’ wat bekendheid betreft, en daarbij komt ook de levensstijl kijken waar menig mens alleen maar van kan dromen. Iedere dag een show in […]

Lees meer
SKIFEST

Aan feestjes geen gebrek tegenwoordig, kunnen we je bij Spark vertellen. Tijdens de zomer ieder weekend op een andere plek. De ene nog mooier dan de ander.

Lees meer