Aan feestjes geen gebrek tegenwoordig, kunnen we je bij Spark vertellen. Tijdens de zomer ieder weekend op een andere plek. De ene nog mooier dan de ander.

#hetleukstefeestjeindealpen

Zodra het af begint af te koelen hoef je echter ook absoluut niet binnen te blijven zitten als het aan Skifest ligt! Al enkele jaren verzorgen zij voor groepen de mooiste reizen en feestjes in de Alpen. Oh, en als je liever alleen gaat in plaats van in een groep en wil kijken wie je daar tegen het lijf loopt, kan dat natuurlijk ook gewoon!

Wie zich online oriënteert realiseert zich al snel dat er meer wegen naar Rome leiden. Of naar de Alpen in dit geval. Skifest vertrouwt Spark sinds 2017 om unieke beelden te schieten waarmee ze kunnen bewijzen dat #hetleukstefeestjeindealpen, ook daadwerkelijk zo is. Dat bewijzen we met duizenden foto’s die wij van lachende en genietende mensen in de sneeuw hebben mogen maken.

Een bedrijf dat jong van karakter is matcht snel met een jonge, energieke doelgroep. Als alle aspecten samenkomen – beeld, karakter en communicatie – is het al snel een ‘match made in heaven’ in onze ogen.
Ook accomodaties die Skifest aan kan bieden worden natuurlijk vastgelegd om aan te kunnen tonen waar ze ten opzichte van de pistes liggen.
Bij een ruig, jong bedrijf hoort natuurlijk bijpassend vervoer! Zichtbaarheid en jezelf onderscheiden is cruciaal, en dat laten we dan ook graag terugzien in het beeld wat we voor je kunnen maken.

#deleuksteuitdaging

Bij Spark zijn we niet vies van een uitdaging en meerdere partijen kunnen dat inmiddels bevestigen. Het druppeltje zweet en soms de gezonde zenuwen om op de mooiste plekjes te komen worden bekroond met nèt die extra ‘spark’ in de foto. Net die ene hoek die wij van je product, locatie, concept laten zien. Net dat plekje verse sneeuw en net dat plekje waar je anders nooit geweest was.

Benieuwd of je een locatie voor ons hebt, waar wij zelfs voor terugdeinzen? We horen het graag, en dan leggen we de lat samen hoger!


Koud gekregen?