Foodevents re-imagined

Sligro

Cases

in 2 minuten te lezen

Sligro denkt aan de toekomst en wil naast inspiratie ook wat meer gevoel terug de Nederlandse commercieële keuken in.

Met een hip en vlot imago kan de ondernemer van nu de klant aanspreken en laten zien wat voor mooie producten ze verkopen. Een beeldenbank die deze visie visualiseert met de herkenbare stijl van Sligro, was het doel van de shoots.

Consistente stijl en rechtenvrije beeldenbank

In één jaar tijd hebben we meer dan 3000 high-end commerciële beelden afgeleverd. Deze zijn rechtenvrij en in hoge resolutie aangeleverd.

Alle series zijn in dezelfde rauwe stijl geschoten en afgewerkt die past bij het imago van de Sligro, zodat alle fotografie en uittingen heel duidelijk de zelf ontwikkelde feel hebben.

Belevenis, Inspiratie en Interactie!

Naast het inspireren van klein- en middenbedrijf om in te (komen) kopen bij Sligro, organiseert de keten ook events voor hun klanten zoals Night of the Proms en Groots met een zachte G van Guus Meeuwis. Deze hebben we in dezelfde stijl en met dezelfde doelen vastgelegd voor Sligro.

Een nieuwe doelgroep: Sexy en Hip! 

Wij houden ervan als fotografie een sexy edge heeft. Dat de doelgroep hun nek om draaien om de foto (en daarmee uitting) nog eens goed te bekijken. Fotografie om je vingers bij af te likken dus!


Benieuwd wat Spark voor jouw evenement kan betekenen?

Tijd voor een kop koffie

Gepost op 19 januari 2019 door Spark HQ

Onze werkwijze

Case Studies

Blijf nieuwsgierig!

Een kijkje in onze keuken. Leer hoe wij van problemen uitdagingen maken.

Spark HQ is verhuisd!

Wanneer ambities veranderen, verandert het huis eromheen mee. Per 1 september zijn we daarom verhuisd naar een nieuwe plek, vlakbij Eindhoven in Best. En da’s Best mooi! Wederom vanuit een historisch pand gaan we verder waar we gebleven waren. De deur staat altijd open en de koffie staat klaar. Kom dus eens langs! Onze receptie […]

Lees meer
Lucas & Steve

DJ duo Lucas & Steve (spotify): bewust of onbewust bij iedereen bekend die ook maar óóit de radio aanzet of regelmatig ooit een festival bezoekt. Ze zijn de afgelopen jaren haast ‘ontploft’ wat bekendheid betreft, en daarbij komt ook de levensstijl kijken waar menig mens alleen maar van kan dromen. Iedere dag een show in […]

Lees meer
SKIFEST

Aan feestjes geen gebrek tegenwoordig, kunnen we je bij Spark vertellen. Tijdens de zomer ieder weekend op een andere plek. De ene nog mooier dan de ander.

Lees meer